Der skal flag på bordet

By:

Vi er en stor familie, og vi elsker at fejre hinanden og de mange mærkedage, som der er året rundt. Derfor har vi tit flag på bordet, og det er med at få købt nogle flag, som kan holde til lidt af hvert, for det ville være en dyr udskrivning i længden, hvis der skal købes nyt hele tiden.

Smukt design

Jeg har derfor ledt efter et flag med stang og fod  som skilte sig lidt ud fra mængden, og da jeg så på nettet, at der var et Piet Hein flag, altså ikke selve flaget, men foden, designet af Piet Hein og modelleret efter hans superelipse, så måtte jeg bare have det.

Jeg har dog måtte lede lidt for at finde det til en pris, hvor jeg kunne være med, og jeg har endelig fundet det sted, hvor jeg kan få det.

Det var en af de andre fra badminton, som vidste, hvor jeg kunne få det til en rigtig god pris.

Han havde selv købt 3 for et par måneder siden, og han havde været meget overrasket over, at det ikke kostede mere, og at de kunne levere design så hurtigt.

En god hjemmeside til det hele

Jeg fik navnet og ville lige undersøge for mig selv, om de havde flere, og jeg må give min makker ret, prisen var næsten for god til at være sand, og efter en snak med kundeservice om garanti og certifikater, var jeg noget benovet.

Jeg bestilte selvfølgelig dannebrog til vores bord i fællesskab på mærkedagene, og vi er alle glade for, at vi fik det købt, for det er med til at gøre vores bord til noget særligt, hver gang det står i midten og er med til at fejre en eller flere af familiens medlemmer. At det er muligt at få design til så god en pris og samtidig få service og hurtigt levering, er i vore dage et sælsyn, men det er altså stadig muligt.

Posted in: piet hein