Det er lige mig

By:

Der er ikke noget bedre end et par lækre støvler. De er gode at gå i, de er feminine, de er altid moderne – især hvis de er sorte – og så passer de til alt. For mig er det gerne støvler, der ikke går for langt op over anklerne. De kan nemlig bruges til alt, og de understreger alle slags look. De går til det lidt rå med jeans og læderjakke, men de passer også perfekt til søde kjoler. Så når jeg vil have noget andet på, så kan jeg altid lige meget hvad gribe mine favoritter fra tamaris sko til at fuldende mit look.

Læder og luksus

Har du prøvet læder og sammenligner med kunstlæder, eller hvad støvler nu kan være lavet af, så ved du, der er forskel, og at den forskel er rigtig stor. Ægte læder er så meget bedre. Det arbejder med dine fødder, det holder fødderne varme, men ikke for varme, det er vandtæt og der er faktisk ingen grænser for, hvad et naturprodukt kan gøre. Det er også nemt at holde, for det er ikke så svært at pudse et par støvler, som mange måske tror, det er. Jeg vil i hvert fald aldrig have andet end læderstøvler igen.

Smuk kvalitet

De mærker, der holder sig til læder, laver desuden også den bedste kvalitet. Og de har smukke designs, som jeg holder af. Jeg køber gerne lækre støvler og andet på nettet. Udvalget er større, og priserne er bedre. Desuden kommer støvlerne til mig og ikke den anden vej rundt. Det er helt i orden at være lidt doven bare ind imellem. For det er nemt og hyggeligt bare at kunne sidde derhjemme og klare det hele og finde lige det, der mangler. Og et par støvler til kan jeg næsten altid bruge. Så er der noget at skifte mellem også.

Posted in: Tamaris