Det er moderne at være i form

By:

Vi har altid sat os for at være på forkant med udviklingen. Det er nødvendigt, når du står for at udvikle og vedligeholde hjemmesider, der er fart på, og er du ikke på forkant med udviklingen, så er du bagud. Derfor vil vi også gerne være med på alt det nye, der er på arbejdsmarkedet, så da frugtordninger kom ind, var vi klart med på den, for det var noget, vi gerne ville. For at være i form er det helt nye, og det er selvfølgelig noget, vi gerne vil.

At finde det rette firma

Jeg fik opgaven at finde et firma, som kunne levere frugt en eller to gange om ugen. Jeg blev dog noget overrasket over, hvor mange der var på markedet, og det tog lidt tid at finde det rigtige firma, men det har jeg så heller ikke fortrudt, for de har et stort udvalg, og de er meget dygtige hos deres kundeservice til at sørge for, at du får en ordning, som er tilpasset dit firma, og som rammer størrelse og demografi helt perfekt.

Vi får hver uge leveret en stor kasse med frisk og tørret frugt. Det var det, som ville passe os bedst, og vi har kun positive tilbagemeldinger fra vores ansatte. De er så glade for det, og vi kan på direktionsgangen fornemme, at de er mere glade, tilfredse og har et større overskud i hverdagen, end de havde før.

Perfekt service

Vi har ikke en eneste gang været nødt til at ringe og klage hos http://www.frugtcompagniet.dk/, hverken over kvaliteten af frugten eller over leveingen. Det er så præcist, at du næsten kan stille dit ur efter det.

Alt dette får vi hver uge, og det hele kommer garneret med excellent kundeservice og til en pris, som er så billig, at vi ofte snakker om, at det burde koste noget mere, men det gør det ikke, og vi er de sidste, som du vil høre klage over det.

Posted in: frugt levering