Det skal udskiftes

By:

Jeg er så heldig, at min forsikringsselskab har en tidligere politimand ansat til at vurdere, hvor let det er at bryde ind i folks huse, og hvad du selv kan gøre for at forhindre, at det sker.

Hjælp til at sikre det hele

Vi havde ham ude og kigge på vores gamle hus, og han var klar og tydelig i mælet. Vi skulle have skiftet alle låsene, og det skulle gerne gå lidt hurtigt, for vores låse var næsten så gamle, at de kunne åbnes med et bøjet søm.

Så jeg gik i gang med at finde et sted, hvor jeg kunne få de låse, som jeg gerne ville have, og hvor jeg også kunne få dem til en pris, som var til at betale, for jeg havde kigget lidt på de firmaer, som tilbød tyverisikring i Odense, og det ville koste mig en mindre formue.

Et godt sted for din sikkerhed

Jeg har været næsten hele vejen rundt, da jeg tilfældigt kom ind på en hjemmeside, som så interessant ud. De havde alt i låse, så det ud til, faktisk var deres sortiment så stort, at jeg måtte ringe til deres kundeservice, for jeg kunne ikke finde det, som ville passe mig bedst, men de hjalp mig behændigt gennem det hele, så jeg fik det, som ville passe mig bedst.

Jeg placerede en ordre, og så måtte jeg jo vente på, at det kom frem, men allerede efter nogle få arbejdsdage, så kom der en sms om, at mine varer ville blive afleveret dagen efter. At de oven i det store udvalg og den fantastiske service også leverer så hurtigt og holder en pris, som er noget lavere end deres konkurrenters, lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er ikke eventyr, det er sandheden, og jeg ved da godt, hvor jeg skal have købt låsene til sommerhuset henne, for jeg kan ikke se, der er andre steder, hvor jeg kan få dette til en bedre pris eller i en bedre kvalitet.

Posted in: tyverisikring