En ekstra vask

By:

Jeg har længe savnet en håndvask i vaskerummet i kælderen. På den måde kan rummet bruges til så meget mere og blive mere til et bryggers end bare et vaskerum. Der er plads nok, der er bare den lille mangel. En vask, et par skabe og en bordplade, så kan der holdes orden, og jeg får lettere ved at bruge rummet til lidt af det hele.

Så jeg skulle finde en blikkenslager, der kunne montere vasken og samtidig få styr på vand og afløb. Det skulle bare sluttes til det eksisterende, men stadig ikke noget, jeg selv vil give mig i kast med. Det kræver en fejlfri montering, for en vandskade er det sidste, jeg har lyst til at få herhjemme. Jeg gik derfor på nettet efter en blikkenslager. Her er der både hjemmesider og anbefalinger, så der er rig mulighed for at finde en god en af slagsen, der ligger tæt på en selv.

Et nemt job

Ja åbenbart er det ingen sag at lave den slags. I hvert fald ikke for http://www.oeens-blikkenslager.dk/. De kom hurtigt ud, og jeg viste, hvor jeg gerne ville have min nye vask. Jeg havde sørget for vask og blandingsbatteri, så det var det, jeg gerne ville have, og resten sørgede de for. Jeg er ikke skarp på rør, deres længder med mere, så der er endnu en god ting ved en professionel.

På ingen tid havde de det hele klart, og de tjekkede, det hele virkede, fra vandtilførsel, varmt og koldt vand over afløbet. Perfekt og fejlfrit og samtidig meget elegant udført, s jeg kunne få plads til overskabe samt en bordplade uden problemer. Snart er der lidt mere bryggers, og det er lækkert at have flere muligheder i det samme rum, så alting ikke skal foregå i køkkenet eller på badeværelset, der ikke altid er velegnet til det hele.

Posted in: blikkenslager