Få hjælp, når flyet er forsinket

By:

Det, jeg tænker på her, er en økonomisk håndsrækning, for du kan meget vel være berettiget til en økonomisk kompensation i de tilfælde, hvor dit fly er enten forsinket, aflyst eller overbooket. Alt sammen noget, der gør, at du ikke kommer af sted som planlagt og dermed heller ikke kommer frem, som du havde regnet med. Skal du i transit, kan det give rigtig store problemer, men det er lige så irriterende at gå glip af noget ferie eller et møde.

Få hjælp til at få din kompensation

Hvis du som jeg ikke ved noget om, hvordan man får en kompensation, hvis flyet for eksempel er forsinket, så er der heldigvis hjælp at hente, for der er mange firmaer, der har specialiseret sig i dette område, og som derfor kan hjælpe dig med at kræve din ret.

Selvfølgelig er en sådan service noget, du skal betale for, men ikke så meget, som du måske tror. Desuden skal du ikke betale for deres arbejde, før der er en kompensation. Det betyder, at de trækker deres gebyr fra din kompensation, inden den kommer til udbetaling. Det er derfor en god mulighed for at kræve din ret, uden at du skal have penge op af lommen først, hvilket virkelig var det, der tiltalte mig.

Det er desuden meget nemt

Det er virkelig begrænset, hvad de skal bruge af oplysninger fra dig. Det er fordelen ved et branchekendskab som det, der findes hos disse firmaer. Men hvilket et skal man så vælge?

Jeg valgte skyhelp, fordi de havde det laveste gebyr, og fordi de samtidig havde rigtig gode anmeldelser. Glade kunder giver flere kunder, herunder mig, og jeg var meget tilfreds med deres arbejde, deres professionalisme og så hurtigt, de havde både et svar og en kompensation til mig.

Skulle jeg være uheldig på en rejse igen, så vil jeg helt sikkert vælge dette firma en gang til.

Posted in: forsinket fly