Forebyg tyveri, indbrud og hærværk med videoovervågning

By:

Statistikkerne taler deres tydelige sprog: Antallet af indbrud, tyveri, røverier og hærværk mod såvel private hjem som erhvervsejendomme er tiltagende. Hvis du ønsker at beskytte enten din bolig eller din butik, din restauration eller anden form for virksomhed mod ubudne gæster, er der en række tiltag, du kan foretage.

Der findes et utal af avancerede alarmsystemer på markedet, og i kombination med topsikrede låsesystemer, godkendt af politi og forsikring, kan du ved hjælp af sådanne aggregater sikre dig mod de fleste forsøg på hærværk eller indbrud. Men ønsker du for alvor at sætte trumf på og forebygge de mest professionelle tyverier, bør du opsætte videoovervågning.

Videoovervågning – den optimale forebyggelse og det bedste bevismateriale

Hvis du står over for at skulle på ferie, kan det godt være ubehageligt at skulle forlade hjemmet uden opsyn. Med moderne videoovervågning kan du ved hjælp af streamingteknologi følge dit hjem via en app på din smartphone eller tablet. Du kan forbinde dit videoovervågningsudstyr med dit alarmsystem, således at det aktiveres ved bevægelse og giver den tilknyttede vægterservice mulighed for at følge med på skærmen. Og så vil optagelserne fra din videoovervågning kunne fungere som uvurderligt bevismateriale over for såvel politiet, som kan bruge det i deres opklarings arbejde, som over for dit forsikringsselskab, når værdien af skader eller forsvundne effekter skal opgøres. Det letter altså hele processen gevaldigt. 

Det er dog slet ikke sikkert, at det behøver at komme dertil. Meget tyder nemlig på, at synligt opsatte videokameraer samt mærkning kan virke afskrækkende på indbrudstyve og hærværksmænd. Udsigten til at blive optaget på video kan få mange potentielle gerningsmænd til at opgive deres forehavende, før de overhovedet kommer i gang. Hos DKKamera kan du finde kameraer og andet udstyr til videoovervågning til gode priser og i høj kvalitet.

Se det store udvalg af overvågningspakker på dkkamera.dk