Frugt og masser af vitaminer

By:

De fleste af os får sikkert ikke spist så alsidigt, som vi burde til hverdag. For mange af os er det nok det med at få masser af frugt og grønt, der kan halte en del. Men på vores arbejdsplads prøver vi at ændre ved det. Ikke kun ved at have noget god mad i vores kantine, hvor der er rig mulighed for at få lidt af det hele, men også gennem dem frugtordning, vi hr indført.

Det er nemt at sige ja til et mellemmåltid

Langt de fleste af os vil nemlig gerne takke ja, hvis vi bliver tilbudt et mellemmåltid. Vores arbejdsplads er ingen undtagelse, men hos os er mellemmåltidet det sunde alternativ i form af masser af frisk frugt. Det er noget, vi prøvede af, og det viste sig at være en stor succes. Det er med til at gøre de ansatte glade, og allerede der er det en ordning, der virker.

Samtidig så er det et rigtig sundt alternativ, som mange vil støtte op om. Vi har også både en løbeklub og et fitnessrum, men frugtskålen er det mest populære, sunde alternativ, vi har.

Få det leveret udefra

I stedet for selv at skulle købe at frugten, så er det så meget lettere at overlade den del af arbejdet til http://www.frugtcompagniet.dk/. Dem har vi brugt fra starten af, og de kommer punkligt to gange om ugen med lækker frugt til os. Der er altid en, der kan tage imod det g sørge for, det bliver fordelt hos de forskellige afdelinger. Det, de leverer, er også altid helt frisk og lækkert. Der er intet at klage over.

Tværtimod, så er det en helt perfekt ordning, som vi kun an anbefale. Ja vi praler endda med den,når vi holder ansættelsessamtaler, for så populær er den, at det er et personalegode, der skal fremhæves så meget som muligt.