Gode sko, der samtidig er flotte

By:

Den slags sko, man kan have på en hel dag, som giver støtte de helt rigtige steder, og som er i et letvægtsmateriale, har normalt en tendens til at være rigtig kedelige, grænsende til det absolut grimme. Det bliver et valg mellem virkelig grimt fodtøj eller smerter i ben og ryg, og det har altid frustreret mig rigtig meget. Der må være noget, der kombinerer det bedste fra de to verdener, for jeg kan ikke være den eneste, der gerne vil være god ved mine fødder og krop generelt, men som samtidig gerne vil se pæn og præsentabel ud.

Brug blogs om mode

Om det er fodtøj som dette, du er på udkig efter, eller om det er tøj, der fremstilles til dig med smukke kurver, eller om det er noget helt tredje, som du bare ikke finder i de gængse forretninger, så er blogs et godt sted at starte. Det var på den måde, jeg faldt over mærket Arcopedico, som er den sko, jeg har sukket efter i årevis.

Det er desuden muligt at finde mere end lige det, du er på jagt efter. Det er gennem blogs, du kan blive inspireret til mere, opdage nye mærker og spændende designs. Det er de færreste af os, der ligner de modeller, meget tøj er syet efter. Vi har alle forskellige faconer og andre behov for særligt snit. Eller også gider vi bare ikke helt det samme, som alle andre har.

Det er derfor, jeg kan lide at læse blogs. Det er også derfor, jeg anbefaler andre at gøre det samme. Læse dem, skrive svar til indlæg, skrive dine egne indlæg. Kom ud og fortæl om alle dine gode erfaringer og oplevelser, for jeg vil hellere tage imod tips og råd om mode fra dig – et helt almindeligt menneske – end fra de sært perfekte og kendte, der er derude.

Sådan fandt jeg mere end bare sko

Det var sådan jeg fandt jeans, der bare sidder, som de skal. Som er formet efter en krop som min. Der var et ærligt menneske, der ikke var bange for at fortælle om sig selv og om den løsning, hun havde fundet. Jeg undersøgte det, og ja, nu har jeg købt de samme jeans som hende, hvilket jeg heller ikke har fortrudt.

Jeg kan kun sige, at give det en chance og finde de blogs, der skiller sig ud, det er en god idé. Dem, der står helt almindelige mennesker bag, for så kan du finde de perfekte jeans og smukke sko, der passer til det hele.

Posted in: ML Model