Gør noget ekstra godt for dine ansatte

By:

Når man er chef for et firma med en lille håndfuld eller mange ansatte, bør man være klar over, at firmaet ikke ville kunne køre rundt, hvis ikke det var for dem. Heldigvis er de fleste chefer klar over dette, men der er desværre også nogle, der glemmer det. Der er ingen tvivl om, at de ansatte bliver mindre produktive og knap så glade, hvis de ikke får belønninger eller påskønnelse for det, de gør. Derfor er det altså utrolig vigtigt, at man som chef tager sig tid til at gøre noget godt for sine ansatte. Man vil uden tvivl hurtigt se en forandring i de ansattes arbejde og adfærd, hvis bare man som chef sørger for at give dem, hvad de fortjener for deres hårde indsats.

Giv masser af ros og anerkendelse

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til, hvordan du kan gøre noget godt for dine ansatte, men noget af det der – måske overraskende nok – har den største effekt, er rosende ord, påskønnelse og anerkendelse. Derfor bør du altså jævnligt fortælle dine ansatte, hvis de gør noget godt. Du vil uden tvivl se et smil og en varme brede sig i deres ansigter, når du fortæller dem, at de gør et super arbejde, og at firmaet ikke ville kunne klare sig uden dem.

Du kan også vise, at du påskønner de ansatte ved at lade dem deltage i beslutninger og spørge dem til, om de har ideer til forbedringer eller lignende. Inddragelse og handling er mange gange faktisk bedre en ord.

En ekstra bonus ved at påskønne sine ansatte er, at de med garanti vil synes bedre om dig og deres arbejde. Når mennesker er glade, har de også en større tendens til at være produktive, og det er helt sikkert det, du får ud af at være en god og anerkendende chef.

Lækker middagspause

Mad er vejen til en mands kærlighed, og derfor er en god måde at forkæle dine ansatte på at servere noget lækkert for dem. Du kan f.eks. bestille en lækker buffet udefra til dem, som de kan spise af i frokostpausen. Hvis folk normalt ikke har pause samtidig i dit firma, kan du eventuelt lave en stor fælles middagspause, hvor der står buffeter klar til dem.

Ebuffet er et cateringfirma ser leverer buffet ud af huset. De har et stort udvalg af forskellige buffeter, og hvis der ikke er nogen af dem, der tiltaler dig, kan du sammensætte din egen buffet ud fra deres mange lækre retter. De er helt sikkert anbefalelsesværdige, og hvis de har fanget din interesse, kan du læse mere om dem, og hvad de har at tilbyde på deres blog her.

Posted in: ebuffet.dk