Guide: Oplev smukke Italien i Toscana

By:

Planlægger du at invitere familien med til Italien, men ønsker du at prøve noget andet end de klassiske steder, hvor der typisk er mange turister? Så kan du med fordel læse videre her. For i denne guide vil du blive præsenteret for skønne Toscana og helt specifikt muligheden for at bo i en agriturismo i Toscana.

Hvad er en agriturismo?

En agriturismo er en italiensk gård, hvor gårdejerne åbner dørerne op for dig og din familie. Det er en unik mulighed for at leve i autentiske omgivelser i Italien. Det er som regel en uforglemmelig ferie, da du formentligt ikke har prøvet noget lignende før. Det er en helt speciel mulighed for at komme helt tæt på hverdagen på de italienske gårde.

Hvorfor en agriturismo i Toscana?

I Toscana får du muligheden for at opleve det ægte Italien, hvor de indfødte er utrolig venlige og ligefrem. Du skal ikke tøve med at snakke med de lokale, da de typisk har god tid og ro til at hjælpe. Her er tempoet nemlig lidt langsommere end andre steder i Italien, og det er fordi, der er mange livsnydere, der har bosat sig her. Det er et perfekt sted, hvis du ønsker at tage familien et sted hen, hvor I kan slappe af og rigtig komme ned i tempo.

Oplev Italien fra sin bedste side

Der er derfor utrolig mange, som har prøvet at bo på en agriturismo Toscana, der har udtalt, at det er sådan, man oplever Italien fra sin bedste side. I bor ofte i en ferielejlighed, hvor der typisk er en pool samt andre goder. I kan også opleve produktionen af de mange italienske produkter, der laves på gårde. Dette kan eksempelvis være vin, marmelade, olivenolie og meget andet. Det er en helt speciel oplevelse, som dine børne uden tvivl vil huske for altid.