Ingen skal dømme de bøger, jeg elsker

By:

Jeg har aldrig forstået, hvorfor der er nogle bøger, der er mere fine at læse end andre. Jeg er vokset op i et hjem, hvor der var fokus på det at læse. Vi børn måtte læse lige det, vi havde lyst til, for det vigtigste var, at vi læste. Vores forældre mente, at vi derfor senere selv ville tage stilling til, hvilken type af litteratur, vi kunne lide.

Men man bliver dømt

Nogle er til de store, tunge klassikere, andre til krimier og andre igen til biografier. De er genrer, der alle er bredt accepteret som godt læsestof, og det er bøger, alle kan sidde med i det offentlige rum uden at blive dømt. Men jeg er vild med kærlighed. Alle former for kærlighed og sensualitet. Desværre er det genrer, hvor man bliver mødt med store fordomme i det offentlige rum.

Noget, der altid hr gjort mig ked af det, for der findes masser af bøger om kærlighed, der er både velskrevet og spændende. Det er nu også derfor jeg er gået over til lydbøger i stedet. Jeg kan nyde min litteratur til fulde, men jeg bliver ikke længere sat i bås. Desuden er dem, der læser højt, så dygtige, at det bliver en sand nydelse fo mig fra første til sidste ord.

Boghandleren kigger ikke skævt til dig

Der er et marked og en interesse for denne type af bøger, for ellers ville de ikke blive udgivet. Derfor er jeg glad for, jeg nemt online kan finde den slags bøger, jeg gerne vil kaste mig over og svømme hen i. Min kærlighed er bøger til kærlighed, og der hvor jeg finder mine lydbøger, der kan jeg nemt søge efter emne eller forfatter og finde det, jeg gerne vil læse. Eller høre er det jo rettere, for lydbøger er nu en fantastisk oplevelse.

Posted in: Lydbøger