Kufferten til vores weekend

By:

Vi skal på vores første weekend med børnene, og vores datter på 4 år har været meget optaget af, at hun ikke havde en kuffert til at pakke alle hendes ting ned i. Det hele er kommet af, at vi selv skulle ud og have en kuffert, da vores gamle var noget slidte og ikke var til at bruge længere. Det gjorde, at hun også mente, hun havde brug for en kuffert.

En kuffert til børn

Om det er for husfredens skyld eller for noget helt andet, ved jeg ikke, men vi ledte efter en kuffert til hende, og vi brugte faktisk en del tid på det. Men heldigvis så havde en af pædagogerne fra børnehaven lige det sted, vi skulle kigge ind, nemlig  https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak. Der ville de have det, som vi ledte efter, det var hun sikker på.

Hun havde ret, må jeg indrømme, faktisk havde de et udvalg, som var overvældende. Vi vidste, vi skulle have en, som ikke kun var en rejsekuffert, men som også i hverdagen ville være noget, som hun kunne bruge til at lege med.

Vi var noget overraskede over både udvalg og priser, men vi afgav en ordre, og så skulle vi jo bare vente på, at der kom en pakke til os.

De leverer

Igen leverede farmorsoutlet.dk langt mere, end hvad man kan forvente af dem, for allerede efter et par dage kom der en kuffert til os, og vi kunne fortælle vores datter, at vi havde en gave til hende.

Imponerende som kufferten var i hård plast, som er let at gøre rent, og som bestemt kommer til at give mange timers sjov og ikke kun til denne ferie.

Kvaliteten er helt i top, og det samme er alt andet hos farmorsoutlet. Der er på alle parametre gjort alt for, at kunderne kan føle, de får det bedste. De har fantastisk service, flot udvalg, gode priser og hurtig levering, alt i én pakke, hvilket gør det lettere at være forældre.

Posted in: trunki