Mad og store smil

By:

Der er ikke tal på, hvor mange gange jeg er gået fra en buffet med noget, som mest af alt ligner et omvendt smil på grund af kvaliteten og den måde, som råvarerne er blevet behandlet på.

Nye toner

Men sidste måned var det et helt andet ansigtsudtryk, du kunne se, da jeg smagte maden til min datters konfirmation. For min kone havde fundet et cateringfirma, som havde leveret mad topklasse. Jeg var meget imponeret over, at maden for det første kom i god tid, at den var varm og duftede godt.

Jeg prøvede at få smagt så meget af det, der var på fadene, og jeg må indrømme, at den summen af positivitet, der var om maden, var helt fortjent, for det var mad, som jeg ikke troede på, man kunne få ved catering.

Jeg er fuld af benovelse over, at de havde fået tilberedt kødet så mørt. Det er ikke let, og det var alt kødet, som var så mørt, det kunne skæres med en teske, og det tilbehør, der var til, var tilberedt af tidens grønt. Det er gode kokke, som ved, hvad der er i sæson, og som tilbereder det med respekt for den smag, som råvarerne har, og bringer det bedste frem i alt det, der er på fadene.

Alle elskede maden

De visitkort, der blev lagt ved buffeten fra http://ebuffet.dk/, blev revet væk, og det forstår jeg godt, for dem, som i fremtiden skal bruge mad til et arrangement, kan ikke få nogen, der er bedre til at lave maden.

Prisen for det hele var desuden langt mindre end det, som jeg troede, det ville koste, efter jeg havde smagt det, og i min verden så står det slet ikke mål med kvaliteten, for maden burde være betydeligt dyrere, når du ser på kvaliteten og den mængde, som blev leveret.

Posted in: catering