Næsen er låsen

By:

Jeg har købt den mest fantastiske kuffert til min lille dreng. En børnekuffert, som er lavet til børn af nogle meget barnlige sjæle, der kan se verden med et barns øjne. Det er en zebra, jeg har valgt, men der er rigtig mange muligheder for forskellige designs. Udseendet er nemlig kun en lille del af denne børnekuffert fra Trunki, hvor låsen er placeret i zebraens lysegrønne næse.

Mange spændende detaljer

Udover den lysegrønne snude, så er de to håndtag også i denne sprøde farve sammen med detaljerne indeni de fire, sorte hjul. Hjulene gør, at alle børn nemt kan trække kufferten rundt, selvom den er fyldt helt op, men den er ikke så stor, at den bliver for tung, når vi voksne skal bære den. Farven på den er primært hvid, men som den zebra, den er, så har den fine sorte streger over det hele.

Jeg beskriver den som et stykke legetøj, for det er faktisk også en del af det, den er. Den er så robust, at han kan ride på den, og den er nu hans trofaste ganger i tykt og tyndt. Det er en fantastisk kuffert, det er et legetøj, og det er en god investering.

Den koster ikke det store

En anden og meget stor fordel ved denne kuffert er prisen. Jeg blev overrasket, da jeg fandt den på https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak. Jeg var ikke i tvivl, og det var min dreng heller ikke, da han fik den. Den gik rent ind i hjertet med det samme hos ham, og nu kommer Zeppe zebra med alle steder.

For lige som alle hans bamser, så har denne fået et navn. En meget stor ære, der kun overgår de vigtigste ting, han ejer, og hvis han kunne, så  tror jeg den skulle ligge i sengen sammen med ham og alle bamserne hver eneste nat.

Posted in: trunki