Nye låse i dørene i klubben

By:

Med en del skiftende bestyrelser i den lokale fodboldklub er der endelig kommet lidt ro på, og der er samlet et hold, der ser fremad for alle spillere i klubben, både flagskibet, sekundaholdene og børnene. Men der er en del rod, der skal ryddes op i, og en af dem er, at der ikke er styr på, hvem der har fået udleveret nøgler og til hvad. I teorien kan en masse mennesker, der ikke længere har en tilknytning til klubben, komme ind i omklædningsrum, udstyrsrum og vaskeri. Alt sammen steder, de ikke skal kunne komme ind, så det skulle der styr på ret hurtigt.

Nye låse og masser af nye nøgler

Som de fleste andre klubber bruger vi systemlåse. Alt efter hvilken nøgle, man har, så giver den adgang til bestemte områder i klubben. Alle skal kunne komme ind i deres respektive omklædningsrum og åbne og låse portene af, men ikke alle skal i samme udstyrsrum, og ikke alle skal i vaskeriet. Der er ikke så mange vaskemaskiner, og desværre kan ikke alle hold tilbydes en vaskeordning.

Derfor ville vi gerne have et system med nøgler, der var som det, vi allerede havde, men det skulle bare være med nye låse og nøgler. Alle nuværende trænere ville få udleveret det, de har brug for, med en underskrift fra hver samt en om, hvad de havde. Så ville de kunne komme retur, hvis de en dag stoppede som træner, og der ville kunne være styr på låsene fremover.

Den billigste løsning

Som de fleste andre og mindre fodboldklubber, så er vi desværre ikke lavet af penge. Vi fandt dog en rigtig billig løsning på vores låseproblem hos http://thoms-laase.dk/, der kom og monterede det hele og sørgede for, vi fik et stort antal låse, der havde både bogstaver og tal, så hver nøgle kan knyttes til en træner personligt. En helt perfekt løsning for os.

Posted in: Låsesmed