Økologisk livsstil

By:

Efter min mand og jeg fik vores børn, kom der en snigende frygt for at alle de tilsætningsstoffer og kemiske produkter, som vi alle dage har udsat os selv for, ville kunne skade vores børn. Det resulterede i en mere økologisk livsstil og et ønske om, at de produkter, som vi bruger i hverdagen, bliver mere og mere bæredygtige.

Te er ingen undtagelse

Dette gælder også for min te, men det var nu ikke så let at finde et sted, som havde en økologisk te, der ikke kostede en formue. Jeg var desperat efter at finde en økologisk te, og de eneste, som jeg kunne finde, var fra et af de store tehuse i udlandet eller fra, hvad jeg ville kalde tvivlsomme leverandører.

Så da min veninde fra min mødregruppe kom og fortalte mig om et tehus, som var dansk, hvor jeg let kunne få en te i en rigtigt god kvalitet og også økologisk te, som de havde flere forskellige sorter af, så var jeg lykkelig. Hun havde handlet hos https://chinateahouse.eu/oekologisk-te-41/ et par gange, og hun havde hver gang fået et topklasse produkt, hvor de havde leveret hurtigt og til priser, der var absolut konkurrencedygtige.

Jeg tilslutter mig

Jeg kiggede ind på deres hjemmeside om aftenen, og jeg var meget imponeret over den viden og det store sortiment, som de havde. Det blev til mere end bare et kig, og jeg bestilte to økologiske tetyper, og så var der kun ventetiden tilbage. Jeg kastede mig over teen, da de leverede den allerede efter nogle få dage, og kvaliteten var helt i top. Siden da har jeg handlet alt min te hos dem, for jeg har ikke kunne finde noget sted, som matcher dem på hverken pris, kvalitet eller kundeservice og levering.

Det er utroligt, at de kan levere så meget for så lille en pris, men det er måske noget, som vi alle kunne lære noget af.

Posted in: økologisk te