Øl til den store fest

By:

Vi skal holde fem store fester i år, og jeg har været så letsindig, at jeg gerne vil levere øl til dem alle. Det er dog lidt svært, når mine leverandører af råvarer til mine store mængde af brygudstyr ikke længere er med på markedet.

Ny og bedre leverandør

Jeg skulle derfor ud at finde nogle, som kunne levere råvarer til mig, og leveringerne skulle gerne gå hurtigt og være stabile samt i en kvalitet, som er rigtig god, så jeg kan levere samme øl som tidligere. Jeg tog derfor en lang snak med de andre, som er med i brygmestrenes klub, og de var mange, som gav mig en hjemmeside, hvor de handlede alt. Jeg undrede mig en del over, de alle brugte den samme leverandør.

Jeg tog mig tid til at undersøge deres sortiment, men det var imponerende, og deres kundeservice overbeviste mig om, at de skulle levere til mig også. Det har jeg ikke fortrudt, for de leverer alt fra malt og humle til bryganlæg og lukkehaner i en kvalitet, som jeg ikke har set andre steder i denne subkultur.

De leverer hurtigt

Jeg har altid kalkuleret en leveringstid på 14 dage, men det sker ikke med dette firma, nej, allerede efter nogle få arbejdsdage, så leverer de, og kvaliteten er altid helt i top. Jeg fik brygget øl til alle festerne, og faktisk blev mit øl bedre, når jeg brugte de råvarer, som de nye havde sendt til mig. Der kom mere smag og en mere nuanceret detalje i øllet, og det er noget, som har gjort, at mine gæster og jeg nu nyder en bedre øl.

Jeg har siden handlet alle mine indkøb til ølbrygning hos dem, og jeg har ikke en eneste gang været ude for, at jeg har haft noget at klage over. Alt er, som det skal være, og jeg anbefaler dem gerne til alle, som jeg kan.

Posted in: Brygudstyr