Tænk miljøvenligt i din hverdag

By:

Vores klode står på den anden ende, når det kommer til miljøet. Det bliver nemlig værre og værre. Skovene fældes, indlandsisen smelter, og vi forurener mere end nogensinde før. Dog er der heldigvis kommet mere fokus på det fra virksomheder og regeringers side, så der nu er kommet miljøvenlige produkter indenfor de fleste brancher, hvilket betyder, at du kan være med til at beskytte kloden. Ja, du kan ikke redde den alene, men med få ændringer i din hverdag kan du gøre et yderst godt bidrag. Læs med her, hvor du kan høre mere om ting, du selv kan gøre. 

Køb miljørigtige produkter til hverdagsbrug

I hverdagen bruger du utrolig mange ting, du bare ikke kan undvære, og hvorfor skulle du også det. Tandbørster, karklude, haveprodukter, tøjvaskprodukter osv. Der er mange ting, som normalt har været skadeligt for miljøet pga. blandet andet plastik, men det er slut nu, hvis du handler de rette steder og de rigtige mærker. Suztain er et af de mærker, der gør noget ekstra for produktet, og alle ovenstående ting er noget, du producerer i miljøvenlig form og så endda til en god pris. Blandt andet er plastikken fra tandbørsten skiftet ud med bambus, ligesom alt andet er lavet af let nedbrydelige stoffer. Det er en lille ting, men handler du fra dette brand, gør du en god gerning for miljøet. 

Få nu slukket det hele

Du har sikkert allerede haft snakken i familien, nemlig at alt skal slukkes, når I forlader det, men har det virket? Tag snakken igen, hvis det ikke er tilfældet, fordi det betyder faktisk mere, end du tror for miljøet, og det kræver altså en minimal indsats fra husstanden. Der skal ikke købes noget som helt, men der skal blot ændres på nogle vaner, og mon ikke det er muligt?

Hjælp kloden allerede i dag med disse få tiltag. 

Posted in: Suztain