Ud i moder natur

By:

For de fleste er det bare en halv dag i en skov – max. Men får andre, som mig, så er det længere tuer. Gerne med telt, primus og alt, hvad der dertil hører. Det er en rar fornemmelse at sidde ved et bål, jeg selv har lavet, og høre det knitre. Jeg laver mad i og af naturen, og jeg nyder roen, der er der sammen med de lyde, naturen selv laver.

Et godt råd

Der er masser af gode råd, når det kommer til at færdes i naturen, men det starter med ordentlig påklædning. Det er vådt, og det er koldt derude. At holde fødderne og resten af kroppen varm og tør, det er det bedste sted at starte. Resten skal nok komme, og det kan læres hen ad vejen. Jeg tager aldrig af sted uden at der er styr på alt udstyret, og mangler jeg noget, så kigger jeg ind hos xtragrej, inden jeg skal af sted.

Først når der er styr på oppakningen, er jeg klar til at komme af sted. Jeg sætter pris på mine ture ude, men kun når jeg er helt klar. Det her er udstyr, jeg kan stole på. Befinder jeg mig i en skov langt oppe nordpå, så er der langt til andre mennesker, og så er der kun mig, mit udstyr og ja selvfølgelig min hund. Han er altid med på turene, og han nyder det lige så meget som mig.

Så sidder vi der om aftenen, med tørre poter og fødder, og nyder aftenen, indtil vi kravler ind i teltet for natten. Dagen efter går turen videre efter kortet, for det handler også om at komme fra punkt a til punkt b. Det er både en rejse og en oplevelse, når jeg er af sted. Det er gennemført nydelse hele vejen.

Posted in: xtragrej