Ur og smykke i et

By:

Min kæreste har lige født vores første barn, og hun har længe gået og kigget på et ur, som hun brændende har ønsket sig. Så derfor havde jeg en lille plan om at give hende det, for hun havde givet mig en største gave.

Budgettet skal holdes

Jeg har dog et noget begrænset budget, og der er mange, som sælger det ur, som hun ønsker sig, men ingen som sælger det til en pris, hvor jeg kan være med. Men sådan er det, når man vil have børn, mens man studerer, så er pengene små, og der er ikke så mange ting, man har råd til. 

Min far blev min redning, for han kom med navnet på en hjemmeside, hvor han havde købt min mors julegave, han havde fået en rigtig god pris, og det hele var kommet frem hurtigt og med alle de certifikater og garantier, som der hører til, når man køber et ur.

Jeg kiggede ind på siden, og de havde lige det ur, som hun gerne ville have. Deres udvalg af Festina ure var enormt, og deres priser var noget under det, som jeg skulle give for de samme produkter i min lokale guldsmed.

Der handler jeg

Derfor skyndte jeg mig at placere en ordre på det festina ur, og så skulle jeg vente. Det var dog ikke længe, jeg kom til at vente, før uret kom, og for at gøre det hele endnu bedre, så skulle jeg ikke betale for leveringen.

Alle certifikater var med, og der var et garantibevis, som hvis jeg havde købt uret i en forretning. Det er imponerende, de kan levere så hurtigt, have så stort et udvalg og give en fantastisk service til så god en pris, men jeg klager ikke over det, og når jeg skal have et ur til mig selv, så ved jeg da godt, hvor jeg skal købe det.

Posted in: festina